Menu Luk

En god investering, som aldrig falder i værdi

I øjeblikket er der så meget snak om investeringer. Ja det er faktisk næsten blevet en hel trend at investere, og nu skal alle pludseligt til at investere i det ene og det andet. Det kan dog være en jungle at finde rundt i al den investeringssnak, men der er dog nogle ting, som man kan investere i, som aldrig rigtig taber værdi.

En Chanel taske er én af de bedste investeringer man kan gøre sig. Ja du tænker sikkert nu: En taske?! – men svaret er altså en taske. Det er dog ikke hvilken som helst taske der er snak om her, for vi taler nemlig og de ikoniske og klassiske chanel tasker, som til tider kan være umulige at opstøve, hvis man ønsker sig en helt specifik model, og det gør altså også at det tit er en klog investering at gøre – nemlig at anskaffe sige en chanel taske. 

Chanel er vel et af verdens mest kendte og tilmed også ekslusive brands, som er på markedet, og hvem kunne ikke godt tænke sig en Chanel taske?

Det forholder sig faktisk sådan at de sidste par år er Chanel brandets markedsværdi altså steget med over 30 procent verden over. Så kan man jo godt tænke sig til, at hvis man havde købt en Chanel taske for bare 10 år siden, ja så har man altså gjort en god investering. Chanel tasker taber også sjælendt i værdi, og derfor er det altså et helt perfekt investeringsobjekt at anskaffe sig, hvis man ønsker at investere i noget som sjælendt skaber underskud – især hvis du kan få fat i nogle af de lidt mere sjældne tasker, som er meget eftertragtet på markedet. 

Især den klassiske Chanel Flap Bag er i høj kurs, og især lige den taske er steget voldsomt i værdi over årene. Prisen på den klassiske Flap Bag fra Chanel er steget 70 procent på bare seks år – det er altså en hel del. Chanels mest kendte taskemodel, den klassiske Flap Bag, er uden tvivl en af de mest tidløse designertasker, du kan anskaffe dig. Derudover har den vist sig at være en rigtig god investering, hvis du ser på den enorme prisstigning der har været, siden tasken kunne købes første gang.

Man kan i hvert fald godt sige at en Chanel taske er en god investeringsmulighed, og det er altså en investering, som man sjælendt går galt i byen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *